Tvrtka PROMARK d.o.o. je registrirana kao društvo s ograničenom odgovornošću i isto je u privatnom vlasništvu.

Konstituirana je 19.06.2001. godine sa ciljem davanja usluga iz oblasti arhitektonskih i inžinjerskih djelatnosti i tehničkog savjetovanja, tehničkih ispitivanja i analiza kao i posredovanje i zastupanje drugih tvrtki.

Krajem 2003. godine tvrtka PROMARK d.o.o. usmjerava svoje aktivnosti prema građevinskim djelatnostima (izgradnji objekata).

 Od početka 2004. pa do danas tvrtka PROMARK d.o.o. se profilirala u kvalitetnu građevinsku tvrtku za visoko gradnju (stambeno poslovni objekti, hoteli, trgovački centri, objekti specijalnih zahtjeva kao npr. Odjel za invazivnu angiografije na Bijelom brijegu, ....),  niskogradnju (unutarnja i vanjska odvodnja, na cestama i auto cestama, prolazi i nadvožnjaci na cestama i autocestama), hidrogradnju kao što su  magistralni vodovodi, vodovodna mikromreža i kanalizacijska mreža.

Pored izgradnje objekata Promark d.o.o. se orijentira na proizvodnju i ugradnji metalnih konstrukcija objekata i krovova, raznih drugih nosećih čeličnih konstrukcija, izradu i ugradnju vrata, prozora od PVC ili alumnijskih profila, izaradu aluminijskih stijenki, samo ventilirajućih obloga fasada, termo fasada, strojnih dijelova i tehničkog-građevnog kamena krečnjaka raznih granulacija.